ØSTER HORNUM: Sct. Hansfesten blev i år afholdt på en smuk sommeraften. Det er ikke hvert år, solen skinner på deltagerne, på denne særlige aften, som alle glæder sig rigtig meget til på Ældrecenter Birkehøj.

Da alle godt 40 deltagere var ankommet, og blevet bænket omkring det smukt pyntede bord, holdt formanden for Brugerrådet, Aase Mathiesen, velkomsttalen, og foreslog afslutningsvis at synge Danmark nu blunder den lyse nat.

Nu var alle kommet i rigtig Sct. Hans-stemning, og sulten var ved at indfinde sig. I år var der to ”grill-mestre”. Den ”gamle” havde fået en lærling. Der blev serveret grillspyd med marineret kylling og grill-pølser, hertil kartoffelsalat og grøn salat. Skønne jordbærtærter med flødeskum afsluttede måltidet.

Det blev nu tid til båltalen, som igen i år blev holdt af Karsten ”Kort-buks” Hansen. En dejlig beretning om to originaler fra Karstens hjemegn, nemlig ”Cykel-Holger” og ”Lille-Poul Landmand”. En dejlig fortælling om alle menneskers værdi.

Efter at have sunget flere dejlige danske sange, var det blevet tid til at tænde bålet, hvor en stor flot ”heks” blev sendt til Bloksbjerg”.

Den dejlige aften blev afsluttet med at synge bålvisen.

 

Karsten ”Kortbuks” Hansen fortalte et par historier.

De to faste og arbejdsomme grillmestre, Anker og Leif, i færd med at grille lækre sager.

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner