- Danbolig er kommet fantastisk fra start med deres nye afdeling i Støvring. Butikken havde således allerede solgt 7 ejendomme inden dørene blev åbnet for kunderne i sidste uge. 

 

- Vi er blevet taget rigtig godt imod og har kun oplevet positive tilkendegivelser omkring vores nye butik i Støvring, fortæller indehaver Peter Lange Jepsen og fortsætter: - Det er dejligt endelig at være klar til at tage imod kunderne i butikken. 

Den nye butik er smukt indrettet og fremstår som en rigtig moderne mæglerbutik med en flot boligudstilling i de store vinduespartier ud til Jernbanegade. Peter tilføjer, med et glimt i øjet, at deres største udfordring er, at boligerne ikke når at være i vinduet mange dage, før der må sættes solgt i udstillingen. Dette må på alle måder betegnes som et luksusproblem, og der kan således også på nuværende tidspunkt næsten meldes udsolgt. Teamet i Danbolig Himmerland – Støvring er således også mere end almindeligt sultne for at få nye boliger til salg. Åbningen bliver fejret med en reception fredag, hvor der vil blive serveret lidt lækkert tapas med tilhørende vin.

 

e-max.it: your social media marketing partner