Haverslev EL havde til et firmaarrangement valgt, at en del af tiden skulle bruges i Rebild Bakker. Det blev til en frisk gåtur i et fantastisk vejr.

Vandreture i naturen er altid mere indbydende, når vejret er godt, og når solen stråler fra en skyfrihimmel. Fra morgenstunden havde solen skinnet fra en blå sommerhimmel, og med en temperatur over 15 grader, så var vejret perfekt til at skulle udforske Rebild Bakker.

I sin velkomst lovede RebildGuide Birgitte Wilsted Simonsen en tur, der nok skulle få pulsen lidt op, men samtidig også byde på fortællinger om noget af det spændende i Rebild Bakker. Samtidig fortalte hun, at turen ikke ville komme til at foregå så meget i selve Rebild Bakker, men mere på kanten af bakkerne, hvor landskabet

Fra mødestedet ved Rold Storkro blev pulsen på den første del af strækningen udfordret, da første mål var Troldeskoven og Skovtårnet. Den fantastiske udsigt inden turen igen gik videre langs Kovadsbækken og videre til Lars Kjærs Hus. Her blev fortalt om Rebild Bakkers sidste krybskytte, der ikke som mange tror levede i en fjern fortid, men faktisk først døde i 1946.

Ude ved Ravnkilde blev der tid til pause, hvor det dejlige kølige vand på 7 grader blev nydt, da pulsen var kommet lidt op undervejs for deltagerne fra Haverslev El.

På vej retur mod Rold Storkro blev ruten lagt på vandresporet gennem Gravlev Ådal, og selvfølgelig skulle Kovads Bækken passeres i vadestedet, hvor der skulle trædes fra sten til sten. Dette blev klaret i flot stil uden resultatet var en våd sok. I ådalen blev blandt andet set på de mange blomster, der lige nu i græsset er med til at danne et flot hvidt, gult og lilla tæppe.

- Hver årstid har sin charme i naturen, men her i forsommeren er Rebild Bakker og Gravlev Ådal så utroligt indbydende, berettede RebildGuide Birgitte Wilsted Simonsen. - De 5 km tur her i dag med folkene fra Haverslev El har været en tur gennem klare farver, og indtryk fra naturen. Så bliver det ikke bedre”.

 Af RebildGuide, Birgitte Wilsted Simonsen

 

e-max.it: your social media marketing partner