STØVRING: Fredag den 10. maj kunne indehaverne, Lisa Mikkelsen og Anders Nymand Andersen, endelig slå dørene op til deres nyrenoverede lokaler i Jernbanegade.

Begge har set frem til åbningsdagen og til rigtig at komme i gang med dét, de begge to brænder for, nemlig at sælge boliger. 

Lisa er født og opvokset i Støvring. Hun bor stadig i Støvring med sin kæreste. Desuden har hun, siden hun blev uddannet ejendomsmægler, arbejdet i Støvring. Lisa har altid været aktiv fodboldspiller i Støvring IF Fodbold. 

Anders kommer fra Suldrup, men bor nu i Svenstrup sammen med sin familie. Han spiller stadig badminton i Suldrup, og har tidligere været ejendomsmægler i bl.a. Skørping.

De mener begge, at deres stærke kendskab til Støvring og resten af kommunen, samt engegament i sportsforeninger og lokalsamfundet er en kæmpe styrke, når de skal vurdere og sælge boliger. Desuden vil de gerne være et nyt og friskt pust i branchen. De har mange nye idéer og stræber især efter at være i øjenhøjde med kunder og gøre salg og køb overskueligt og ligetil. 

Mange familiemedlemmer, venner og interesserede var mødt op for at se de flotte lokaler. Her bød Lisa og Anders alle fremmødte på lækker mad og godt til ganen. 

Både Lisa og Anders var dybt taknemmelige for den store opbakning på åbningsdagen, og glæder sig til at se, hvad fremtiden byder. e-max.it: your social media marketing partner