SULDRUP: Så er der igen modeopvisning, den 14. maj, med en spændende forårskollektion på Himmerlandshave Ældrecenter, med tøj fra firmaet Smartex samt fodtøj og tasker fra Norlog. Vi starter som sædvanlig med kaffe og boller, hvorefter man kan opleve forårets smarte og lette tøj, præsenteret af lokale mannequiner. Efter modeopvisningen er der salg af diverse ting til en gang hen på eftermiddagen.

Som sædvanlig er der banko både i maj og i juni måned, som foregår i samarbejde med Suldrup Seniorer - og der er lagt op til en hyggeeftermiddag, som hører til et bankospil! Ved rækken fuld, får man en pose kaffe,  ved pladen fuld, vinder man 100,- kr. Og endelig hovedgevinsten, som der spilles om i sidste spil, kan man være den heldige vinder af 200,- kr. Der foruden er der hygge og en god kop kaffe. Der holdes 10 bankospil på Himmerlandshave om året, - juli og august måneder springes over på grund af ferien.

Sankt Hans aften er der planlagt en festlig og hyggelig aften med god mad og med god musik, som igen i år er lagt i hænderne på Leif Tolborg. Der bliver også mulighed for af få en lille dans, hvis man skulle få lyst til dette. Leif Tolborg er kendt af mange fra sin mangeårige underholdning til diverse fester, både private og til de mere offentlige, så som høstfest, julefrokost m.m. - og han er meget dygtig til at underholde og sætte gang i festen og har god sans for at matche det aktuelle publikum. Vi glæder os til at få besøg af Leif Tolborg. Traditionen tro vil der være en, der holder en sankthans tale. Der vil være bål med heks i haven, som til afslutning på aftenen vil blive tændt, hvor vi i fællesskab synger midsommervisen Vi elsker vort land af Holger Drachmann.

e-max.it: your social media marketing partner