STØVRING: Direktør i Danmarks Økologiske Jordbrugsfond Kim Qvist var det supplerende indslag om økologi på SuperBrugsens årsmøde i STUBhuset torsdag aften. 150 fremmødte medlemmer af SuperBrugsen fik en engageret indføring i økologi.

Det, som andre foreninger kalder generalforsamling, er benævnt som Årsmøde i SuperBrugsen. Uddeler Leif Fisker og formand Inga Frisk aflagde beretninger fra hver deres synsvinkel om driften af SuperBrugsen det forgangne år. Det har ganske enkelt været et fantastisk år. Fremgang på medlemssiden, og stor fremgang i omsætningen.
Konkurrencen på dagligvaremarkedet i Støvring er ganske omfattende, og set i dét perspektiv, er glæden over de gode resultater derfor ekstra stor. Man har valgt at fortsætte den gode linje i det kommende år. Det er naturligvis glædeligt for uddeler og bestyrelse, at der er medvind for SuperBrugsen og dens aktiviteter.  
Der blev afholdt valg til bestyrelsen. Den nye bestyrelse består af: Inga Frisk, Ulla Rasmussen, Annette Winther, Karen Nielsen, Jytte Kjeldsen, Dorthe Bering, Henning Christensen og Leif Fisker. Suppleanter blev: Peter Toft og Magda Bazuin.
Efter den mere formelle del af årsmødet, inviterede SuperBrugsen på stegt flæsk med persillesovs, hvilket faldt i ganske god jord. Der var livlig snak og godt humør.
Efter middagen gik direktør og økolog Kim Qvist på scenen og indledte sit foredrag, hvor han med stort engagement berettede om økologi, startede med sit eget hønsehold på Topkærgård. Uden at være ”Disneyficeret” prøver han at sætte sig ind i, hvad der er godt for dyr. Det er hans grundtanke om husdyrhold. Endvidere berettede han om samfundets – og for den sags skyld også vor klodes – udvikling gennem industrialisering med påfølgende ødelæggerser af vort livsgrundlag. Han gav også anvisninger på, hvordan vi i fællesskab kan rette op på skaderne. Det betyder store omlægninger i landbrugsproduktionen, og økologerne har vist vejen.
Efter foredraget var der kaffe og dejlig lagkage doneret af Mesterbageren.
En god, hyggelig og oplysende aften iscenesat af SuperBrugsen i Støvring.

Tekst og foto: Karsten Frisk

e-max.it: your social media marketing partner