REBILD: Rold Skov og Rebild Bakker er kendt af mange i hele Danmark, og snart så bliver det nye museum om Regan Vest også en forventet turistmagnet, men hvad med resten - kender vi de rigtig mange andre spændende steder i vores eget lokalområde? 

Sagt i al beskedenhed, så er den centrale del af Himmer-land nok et af de smukkeste områder i Danmark - det kan vi i hvert fald nok hurtigt blive enige om i lokalområdet. Ud over et smukt område, så byder på natur og kultur på en masse spændende historier i området.

En af dem som gerne viser vores område frem, er Rebildguide Birgitte Wilsted Simonsen. Som Rebildguide er man tilknyttet formidlingscenteret Rebildporten. 

Som guide har Birgitte Wilsted Simonsen ofte mødt både turister og lokale, som ikke kender meget til alle de specielle ting i lokalområdet. 

Som hun fortæller: - Ved Rold Skov og Rebild Bakker er der eksempelvis steder som Blåhøl, Jagtslottet, Vaskepladsen, Skadsholm og Tyskerstenen - ja, der er mange flere, der er ukendte for rigtig mange. Det er synd, for her er der mange spændende informationer og historier, der måske er sande.

 I en serie små artikler vil Birgitte Wilsted Simonsen præsentere en række af områdets seværdigheder, ligesom hun vil også fortælle om andre spændende ting i naturen, og hvordan man bliver lidt bedre forberedt til en dag i det derude. 

Dette kan forhåbentlig give inspiration til at man selv kommer ud og besøger nogle af de kendte, men også de mere ukendte seværdigheder i vores lokalområde.

Velkommen til ”Ud i naturen med RebildGuiden” i de kommende uger.

e-max.it: your social media marketing partner