Tirsdag den 26. februar havde Støvring Seniorer inviteret til ”kaffe med Kurt”

STØVRING: TV-journalist Kurt Leth havde lagt turen omkring Stubhuset, hvor han fortalte om sit liv som i første omgang dagblads-journalist og senere hen journalist på de regionale TV-stationer, TV Midtvest, TV Øst og specielt TV Syd, hvor det mest kendte af hans programmer netop havde navnet Kaffe med Kurt.
Han fortalte dels om mere kendte personer, han har interviewet, men også adskillige interviews med ganske ”almindelige” mennesker, idet alle - som Kurt sagde - har en historie.
Hans fortælling om de forskellige interviews var krydret med små anekdoter og fortællinger
En af de små fortællinger han fortalte, var da han som dagbladsjournalist rykkede ud til et bankrøveri. Vel ankommet til åstedet undrede han sig over, at en journalist fra et konkurrerende dagblad befandt sig inde i banken sammen med politiet. Så måtte han også kunne komme ind i banken, men blev afvist. Han undrede sig over dette, indtil han fik oplyst, at kollegaen inde i banken var bankrøveren!
Han førte forsamlingen rundt i mange andre hjørner af sin journalistiske karriere, så det blev en god og fornøjelig eftermiddag for de 120 fremmødte seniorer.

 

Kurt lagde vejen forbi Stubhuset.

e-max.it: your social media marketing partner