Tobias Reckeweg fra Rebild kommune er netop blevet færdig med sin 2-årige EGU uddannelse hos virksomheden Real Drinks i Hobro

REBILD: Real Drinks har været meget tilfredse med Tobias´ indsats og har tilbudt ham fastansættelse i virksomheden. Tobias har været engageret, initiativrig og stabil. Han har gennemgået en god personlig og faglig udvikling, som har resulteret i et fast arbejde.
I Rebild Kommune er det Rebild Produktionsskole, der står for EGU uddannelsen. Uddannelsen er for unge, under 30 år, som ønsker en praktisk uddannelse i en virksomhed.
Rebild Produktionsskoles vejledere er behjælpelige med at finde lokale virksomheder, som har lyst og behov for en EGU elev.  
EGU-uddannelsen er et 2-årigt kompetencegivende uddannelsesforløb. Uddannelsen tilrettelægges så den bedst muligt tilgodeser elevens kvalifikationer og ønsker, samtidig med at den tilpasses virksomhedens behov og forudsætninger.  Uddannelsen tager et praktisk udgangspunkt, hvilket giver eleven en solid praktisk arbejdserfaring.

e-max.it: your social media marketing partner