Kostumer og rekvisitter er på plads, skuespillerne står på spring for at komme på scenen, og musikken spiller – Stubhusrevyen 2019 er klar!

 

STØVRING: - Mange ugers intense prøver og forberedelser kulminerer på torsdag, når revyholdet byder de første gæster velkommen til Stubhusrevyen. Det er en lukket forestilling kun for sponsorer og andre, som har bidraget med hjælp til revyen - inklusive vore egne familiemedlemmer. Fredag er vores premiereforestilling, og der er solgt rigtig mange billetter til denne forestilling, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for siger Conny Blicher.
I lørdags mødtes hele holdet i Stubhuset til den sidste øveweekend, hvor der blev øvet indtil de allersidste detaljer var på plads, og instruktør Lars Svendsen havde sat sine sidste fingeraftryk på alle numrene i dette års revy. Onsdag er der generalprøve, og alle på holdet kan nu mærke spændingen og iveren boble inden i, når der meget snart åbnes op for publikum.
- Selv om det er lige før, vil vi godt røbe lidt om et par af numrene, siger Conny Blicher, som lover at det bliver en god blanding af skønne sange og sjove sketches, man kan opleves i dette års revy. Som det kan ses på billedet er der fest og farver, når pausesangen lyder fra scenen. Et andet nummer handler om fire kvinder, som har vidt forskellig baggrund. To af dem er snobbede fruer fra byen, og så er der lige de to solide bondekoner fra landet. Hvad de har tilfælles, må man vente med at se til man har sat sig godt tilrette i Stubhuset for at se Stubhusrevyen.
- Vi glæder os til at byde jer velkommen til et forrygende show, siger en glad og spændt revydirektør, som kan oplyse at der er udsolgt til søndagsforestillingen, og at det går hurtigt med salget til de andre forestillinger, så hvis man vil sikre sig en billet til revyen er det nu, man skal slå til. Der kan stadig købes billetter til fredag og lørdag, men salget går hurtigt nu, så vil man sikre sig en billet til et godt grin er det med at få købt en billet nu.

To bondekoner - Bente og Tasja - mødes til en snak over kartoffelgryden.

 

e-max.it: your social media marketing partner