STØVRING: Når den nye sæson af det populære madprogram, Masterchef, går i luften på landsdækkende TV, er det med fødevaremarkedet Meny som samarbejdspartner og leverandør af råvarer til programmet. 

Samtidig lancerer Meny i samarbejde med Masterchef, danmarkshistoriens største opskriftskonkurrence: Jagten på Danmarks bedste opskrift.

Konkurrencen giver i alt sin enkelthed danskerne muligheden for at indlevere deres allerbedste opskrift i de mere end 100 Meny butikker landet over, og dermed chancen for at deltage i den videre konkurrence med chancen for at vinde direkte adgang til castingen på Masterchef 2020, samt et gourmet og SPA weekendophold for to personer til en værdi af 25.000 kr.

Meny’s kædedirektør, Kenneth Holmen Pedersen, glæder sig over samarbejdet med Masterchef, og ser frem til at sætte jagten ind på Danmarks bedste opskrift. Han udtaler: 

- Jeg synes det er det perfekte match, da både Meny og Masterchef handler om gode madoplevelser og gode råvarer.

- Den landsdækkende opskriftsjagt sætter fokus på og honorerer den, i mine øjne, vigtigste og mest ægte køkkenkunst, nemlig den, der foregår hver dag i de danske hjem. Jeg er sikker på, der findes mange dygtige amatørkokke derude, og jeg glæder mig til at se, hvilke spændende egnsretter, traditionelle retter og udsøgte specialiteter vi får ind fra hele landet. 

- Vi glæder os også til samarbejdet med Masterchef, og vores slagter Michael Hansen har været på en spændende og lærerig dag sammen andre Meny-folk og holdet bag Masterchef programmet, siger Henrik Sørensen.

- Michael har opstillet et stort oplæg i butikken, hvor du kan blive inspireret til masser af gode madoplevelser, og ikke mindst opfordrer vi dig til at deltage med din opskrift - som måske er den næste vinder af Masterchef er fra Støvring, afslutter Henrik Sørensen, Meny Støvring.


Kort om konkurrencen: 
Med udgangspunkt i de indleverede opskrifter findes en lokal vinder i hver butik landet over, hvorefter dette tal reduceres til seks semifinalister, for til sidst at ende med tre finalister. Finalen afholdes i det originale Masterchefstudie. 

 

e-max.it: your social media marketing partner