Børnenes Nytårskoncert sidste søndag i januar var en stor succes. På scenen i Stubhuset stod Silja Okking, som bl.a. er kendt fra DRs Ramasjang, hvor hun både redder bier, laver udsendelser om kæledyr og om monstre. Hun har også været vært i  Sommer Summarum og sågar danset med toiletruller i ”mini-MGP”.

Der gik kun et splitsekund, så havde Silja børnene og deres familier ”i hånden”. 

Udover Benjamin Koppel på sax og Kaspar Jolin på guitar, havde hun sin store flotte røde kuffert med på scenen, hvorfra hun undervejs i koncerten fandt store og små ting frem, om hvilke hun byggede en lille historie og en sang op.

Der blev inviteret til at synge og danse med – en opfordring som børnene fulgte. Og da hun spurgte om de kendte Monster Buster remsen lød den fluks ”jaaaaa” fra børnene i salen. 

Til de, der ikke kender Monster Buster, så er det et program på Ramasjang, hvor tre monsterbustere Silja Okking, Mille Gori og Jacinta Madsen besøger en masse børn i alderen 3-6 år og hjælper dem af med deres fantasimonstre. Det hele sker gennem leg, sjov og masser af grin – og i fuldstændig øjenhøjde med børnene. Sådan var det også denne søndag i Stubhuset. 

Skønne glade børn, gode børnesange tilsat lidt jazz og masser af hygge – det er altså bare så livsbekræftende. 

Tekst: Helle Jørgensen
Foto: Heidi Randrup 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner