STØVRING: Det var noget af det, holdet bag Stubhusrevyen fandt ud af, da de i søndags var samlet for at få styr på hvilke kostumer og rekvisitter, der skal bruges i dette års revy.

Det betyder også at holdets to nye handymænd, Kaj Bjørnlund Jensen og Lars Gindeberg, nu får travlt med at fremstille rekvisitter og kulisser.

- Ole Nielsen, som har været med fra Stubhusrevyens start for 16 år siden, har nemlig valgt at stoppe med at fremstille rekvisitter og kulisser. Det blev vi selvfølgelig meget kede af, da Ole altid har kunnet finde en løsning på alle vores mange ønsker - store som små, men vi er bare så glade for at Kaj og Lars er klar til at påtage sig opgaverne, og vi er helt sikre på at vi har fundet et par værdige afløsere for Ole, siger Conny Blicher.

Holdets syerske Mona Buhl Jensen er også klar ved symaskinen, så hun kan gå i gang med de mange kostumer, der skal bruges i revyen.

Hvad det hele skal bruges til forbliver en hemmelighed, som man må vente med at se indtil i uge 10.

- For at det hele overhovedet kan gennemføres, skylder vi en stor tak til alle vore sponsorer og alle dem der bidrager med hjælp til revyen, for uden deres hjælp og bidrag var det ikke muligt at for os at foretage de indkøb og nye investeringer som vi gør hvert år og som er nødvendige for at vi kan forny os siger en taknemmelig revydirektør.

Man kan se det færdige resultat ved at komme i Stubhuset den 8., 9. og 10. marts, når Stubhusrevyen for 16. gang indtager scenen i Stubhuset.

e-max.it: your social media marketing partner