I Øster Hornum glæder man sig til at åbne dørene op til en spændende sognedag, hvor sognepræst Lotte Lyngby gæster kirken, både ved gudstjeneste og et efterfølgende foredrag.

 Eftermiddagen indledes med en gudstjeneste, som Lotte Lyngby står for. Efter gudstjenesten er der kaffe og kage efterfulgt af et inspirerende foredrag under overskriften ”Den mor jeg var”.

Med afsæt i sin bog ”Den mor jeg var” (Eksistensen 2017) vil Lotte Lyngby tage tilhørerne med på besøg hos de mødre, vi møder i Bibelen.  De var mødre, som mødre i dag er det, om end de levede i en helt anden tid - og foredraget forsøger at spejle et nutidigt moderskab med de glimt af mødreliv, som ses i Bibelen. At blive mor og forælder er livsforandrende og fører både stor kærlighed og opslidende bekymring med sig. Det gælder til alle tider.

I foredraget forsøger Lotte Lyngby med åbne øjne at se, hvad det var for en mor, hun selv var. En curlingmor, en hønemor, en bekymringsmor, en emsigmor, en madpakkemor eller noget helt andet?

Foredraget vil veksle mellem fortælling og korte oplæsningssekvenser.

e-max.it: your social media marketing partner