STØVRING: Profil Optik har eksisteret i Støvring i mange år og kendt af de fleste, og mange har sikkert allerede mødt den nye butikschef, Christina Juul Sandvei.

Christina Juul Sandvei blev den 16. august butikschef for den populære optikerkæde, og fortæller selv, at hun er rigtig glad for jobbet, og ser positivt på fremtiden for Profil Optik Støvring.

Christina Juul Sandvei er en aktiv kvinde på 35 år, der bor sammen med sin mand og tre børn i Torderup tæt ved Gistrup. Hun har været optiker i ni år, og har blandt andet erfaring fra optikerkæden Smart Eyes. Derudover er hun uddannet kontaktlinseoptiker, og har læst svagsynsoptik på Kennedy Centret i Glostrup. 

Selv fortæller Christina Juul Sandvei, at hun føler, at det, at hjælpe sine kunder, er livskvalitet i sig selv, og at hun er glad for at kunne tilbyde sine kunder en god service, der bunder i høj faglighed.

Christina Juul Sandvei er rigtig glad for den fine modtagelse, hun har fået i Støvring, og glæder sig fortsat til at yde den bedste service for kunderne.

e-max.it: your social media marketing partner