STØVRING: Bliv forkælet fra top til tå i det store wellneshus i Jernbanegade.

- Som mange af vore trofaste kunder har bemærket, bygger vi vore lokaler om til et stort wellness-hus. Vi har lavet en helt ny salon i lokalerne, hvor den tidligere Stof & Mode lå. Salonen har fået et mere organisk, moderne New Yorker-look, og samtidig har vi etableret et lækkert wellnessområde, hvor kosmetologer er klar til at give skønne behandlinger til kunder, der ønsker at blive forkælet fra top til tå, fortæller indehaver af Salon Brandt i Støvring, Jeanette Brandt, og fortsætter: - Desuden udvider vi med behandlinger, som kropsbehandlinger, voks, manicure/pedicure, bryn/vipper, CND shellac og  ansigtsbehandlinger.

Wellness-huset fortsætter den grønne linie i kosmetologafdelingen, og man har valgt produkter, der ikke indeholder nogen form for konserveringsmidler. De nye, lækre produkter er i mærket Neovita. Dette mærke adskiller sig fra øvrige hudplejeprodukter, fordi alle produkterne er helt fri for konserveringsmidler som parabener og PEG-emulgatorer. Denne serie har en helt unik indpakning, som er en lukket beholder, hvor hverken ilt, bakterier og uv-stråler kan trænge ind.

Neovitas produkter kommer ud af beholderen som en blød og gennemtrængende skum. Ingredienserne er så rene og naturlige som mulig og selv allergikere og hudsensible personer kan bruge dette mærke.

- Vi glæder os til at præsentere vores nyindkøbte Pristine-maskine. Dette er det mest avancerede system til mikrodermabrasionsbehandling af ansigt og krop. Ved anvendelse af ægte laserskårne diamanter behandler Pristine hudens overflade, mens en mild vakuum stimulerer produktionen af kollagen, elastin og forbedrer blodcirkulationen i huden. Huden føles frisk og forynget allerede ved første behandling, fortæller Jeanette Brandt videre.

- Inden for frisørafdelingen følger salonen stadig de nyeste trends. Vi er lige vendt hjem efter et spændende og inspirerende kursus i Portugal. Desuden har vi også nyheder på vej inden for vores frisørafdeling, men herom senere.

- Allerede 1. oktober står vore dygtige kosmetologer klar til at lave behandlinger og de kan bookes på vores hjemmeside, slutter Jeanette Brandt.

e-max.it: your social media marketing partner