Kom med når Racing Arena Aalborg inviterer til årets største løbsdage på væddeløbsbanen i Aalborg 15.-16. september.

Der bliver både trav og stemning i topklasse, når derbyhestene mødes til revanchematch i søndagens ”Spar Nord Aalborg Store Pris”. Dagen før - om lørdagen - er ”Modstrøm Aalborg Hoppechampionat” hovedbegivenheden på en fantastisk løbsdag hvor damerne er i fokus. Løbsdagene er som vanligt krydret med gratis ponyridning for børnene (søndag) og masser af spænding og spil til de voksne.
Lørdagens otte løb store program starter omkring middag, så der er mulighed for at nyde udsigten over banen fra restauranten eller tage picnickurven med og tilbringe lørdagen på lægterne, hvor man virkelig kan mærke suset og få duften af hest.
Har man ikke fået hest nok i løbet af lørdagens løb, er der lørdag aften mulighed for at byde på fremtidens travstjerner, ved den traditionsrige ”Aalborg Auktionen”, hvor 57 travheste vil blive solgt i løbet af aftenen.
Søndagens 12 løb store program går i gang over middag, og størst spænding er der selvfølgelig omkring ”Spar Nord Aalborg Store Pris” hvor de fleste af deltagerne fra Dansk Trav Derby 2018 møder hinanden igen. En stor del af publikum vil formentligt heppe på derbyvinderen Chock Nock, der jo som bekendt er opdrættet i Saltum af Dorthe og Per Christensen.  
Som en ekstra bonus er der både lørdag og søndag fælles nordisk spil til løbene, hvilket gør at der er ekstra-store gevinster at jagte for de spillelystne.

 

På løbsdagen er der for børnene ponyridning.

e-max.it: your social media marketing partner