STØVRING: Der venter publikum en ”helaftensforestilling” med masser af skøn musik, sang og hyggelig og afslappet stemning.

Stubhuset har inviteret Kristian Lilholt indenfor, og for første gang i Stubhuset vil publikum kunne høre noget af den nye Land-musik, som mange venter på med længsel. Der vil også være få smagsprøver på sangene til det tyske marked, som Kristian Lilholt har arbejdet med i et års tid, og så vælger Kristian med let hånd fra sit store bagkatalog af sange og instrumentalmusik. Og der er virkelig rigtig meget materiale at tage af!
Sidste gang Kristian Lilholt gæstede Stubhuset, leverede han en forrygende 60-års fødselsdagskoncert. Der var fuldt hus, og Kristian guidede publikum igennem et bredt udsnit af hans vidunderlige, nuancerede ‘menneskemusik’. Med på scenen var et yderst velspillende otte m/k-band.
Det er der også denne gang. Kristian Lilholt har selvfølgelig sin faste kerne af musikere med: Ida Friis Virenfeldt (vokal, guitar), Frede Panduro (guitarer), Lasse Jørgensen (bas, slagtøj) og Jakob Storm Mahler (trommer). Dertil kommer musikalske gæster: Tine Lilholt (fløjte, harpe m.m.) og den skønne dansk/islandske sangerinde Kajsa Vala (vokal, guitar, mandolin, dobro), og det er aldrig helt til at vide med Kristian Lilholt – måske har han flere gæster med.

e-max.it: your social media marketing partner