SULDRUP:

Efter en lang og varm sommer er det igen tid til at få gang i de gode aktiviteter på Himmerlandshave Ældrecenter. 

Som sædvanlig er der bankospil, hvor der kan vindes gode gevinster og samtidig deltage i hyggeligt samvær, og hvis det ønskes, kan der også købes kaffe med hjemmebag. Alle indkøb til bankospil foretages hos Spar i Suldrup. Overskuddet fra bankospillene går til at støtte de mange aktiviteter på ældrecentret.

Ligeledes er man glade og taknemlige for den økonomiske støtte til bankospillene fra Sønderup-Suldrup Seniorer. Så der skal lyde en opfordring til, at møde op til disse spil - der er plads til flere!

I oktober er det tid for modeopvisning med en spændende efterårskollektion på Himmerlandshave Ældrecenter med tøj fra firmaet Smartex og fodtøj og tasker fra Norlog. Man starter som sædvanlig med kaffe og boller, hvorefter man kan opleve efterårets smarte og lune tøj præsenteret af lokale mannequiner. Efter modeopvisningen er der salg af diverse ting til hen på eftermiddagen.

Sidst i oktober får man festligt besøg af et orkester der kalder sig Pindsvinet. Orkestret kommer fra et bosted fra Hadsund-egnen der kalder sig Hvem kan i Als. Orkesteret består af 10-12 personer - både beboere og personaler - og de spiller lystig og glad musik med mulighed for at synge med. Det bliver helt sikkert festligt, så mød endelig op og deltag i en fornøjelig eftermiddag på Himmerlandshave Ældrecenter. 

Se annonce.

 

e-max.it: your social media marketing partner