STØVRING: Når sæsonen går i gang i uge 36, er der lagt op til endnu mere dans og endnu flere mål og udfordringer.

Dansestudiet har nu 15 år på bagen og er i sine bedste teenageår i stigende udvikling. Sommeren er gået med at indgå nye og spændende samarbejdsaftaler med nogle af landets mest eftertragtede koreografer. Disse vil blive introduceret for de øvede dansere, turneringsdansere og DM hold. Det bliver en fantastisk spændende sæson med disse nye lærerkræfter, og man glæder sig meget til at afsløre, hvem det drejer sig om.
Nye mål skal sættes og et af dem er selvfølgelig at alle mål vil blive nået. På de almindelige dansehold er der naturligvis det samme energiske og professionelle lærerteam, som danserne kender, og som glæder sig til at tage imod en masse nye elever i alle aldre.
Det er ingen hemmelighed, at man giver sit barn et forspring ved at lade det gå til dans. Det styrker koncentration, indlæring, indlevelse, motorik, selvværd og meget mere.
Der er begynder hold for alle aldre og de unge teenagere, ældre teenagere og voksne må aldrig tøve med at komme og prøve dansetimerne. Dance & Stage står for nærvær, sammenhold og dansefællesskab, der er plads til alle i den store dansefamilie.
Som noget nyt er der dans helt ned fra 2-års alderen. Mor/Far/Barn holdet er meget eftertragtet, da det bygger på intens og uundværlig kvalitetstid og læring forældre/barn imellem.
Der er også nyt til den ældre aldersgruppe i form at stilarten Contemporary. Denne stilart er særdeles populær og rummer rigtig meget teknisk kunnen. Da det er nyt i Støvring, er det koblet sammen med disco holdet, så der er sikret alsidig undervisning med to stilarter, der bygger teknikken godt op og går rigtig fint hånd i hånd.
Til de voksne, som man først er efter de 25, er der også hip-hop, og man behøver absolut ikke være tilbageholdende, der er ingen aldersbegrænsning. Er man til fællesskab, udfordringer, rigtig sjov og lærerrig motion, så skal man ikke holde igen for at prøve et af holdene eller dem begge. Man er sikret masser af sved, grin og ny energi.

e-max.it: your social media marketing partner