Søndag den 1. juli havde Frivilliggruppen for Flygtninge i Skørping-Støvringområdet arrangeret en heldagstur til Fårup Sommerland for de herboende flygtninge.

Godt 90 flygtninge, store og små, deltog i arrangementet. Der var lejet bus til transporten, så der var god plads til de medbragte madkurve og til de mange barnevogne, men desuden kørte mange i privatbiler.

Vejret var perfekt. Solen skinnede fra en skyfri himmel, så rigtig mange af deltagerne tilbragte en stor del af dagen i det store vandland, mens andre syntes, at træstammerne var gode, for der blev man også våd, men hurtigt tør igen. Alle hyggede sig på forskellig vis og nåede at blive godt trætte, inden turen gik til Støvring og Skørping igen.

Lions Club Rebild og Støvring Y’s Men’s Club har hver især støttet arrangementet med et pengebeløb, hvilket Frivilliggruppen er meget glade for, da det er et dyrt arrangement, men et arrangement af stor betydning for vore flygtninge. Nærmest ingen ville være i stand til at gøre en sådan tur selv, og for mange af dem er denne dag den eneste, der adskiller sig fra alle de andre dage i sommerferien, så det er en stor oplevelse, vi giver dem. Det lægger de heller ikke skjul på. 

Ved afskeden ved bussen kom både børn og voksne og gav hånd og takkede for en dejlig dag og udtrykte deres store glæde over at have kunnet være med.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner