STØVRING: HavneBYfesten i Støvring er nu klar med programmet til festen, der finder sted den 31. august og 1. september.

Det er 3. år at festen afvikles efter dette koncept i midtbyen med centrum på Torvet og i Jernbanegade.


Fredag aften med streetfood og Open BY Night
Fredag aften bliver for hele familien. Støvring Handels butikker har Open By Night, og der er mulighed for at spise aftensmad for en 50,-, da der som noget nyt er streetfood med mindst fem forskellige menuer at vælge imellem. I teltet viser Cooding Pirats hvad de beskæftiger sig med, og SIF Fodbold gør reklame for E-sport.

Lørdag med familietrylleshow 
Lørdag byder på et tætpakket program. Først er der gratis rundstykker fra Mesterbageren til de første 300, hvorefter det traditionsrige bankospil finder sted. Her er der flotte sponsorerede gaver på rækken og hele pladen.

Til børnene er der masser af aktiviteter med hoppeborge og FDF’ aktivitetsområde. Børnene kan også få en bod og få ryddet ud i legetøjet med mere. Et tilløbsstykke bliver helt sikkert Klovnen Migu med sit familietrylleshow.

SuperBrugsen er klar med grillmenu til frokost - igen for en flad 50,-.

Lokal underholdning og rodeotyr
Lørdag eftermiddag er der lokal underholdning med Dusty Boots og Støvring Folkedansere. Det lokale byrådsmedlem, Lene Aalestrup, tager igen interesserede med på en gåtur rundt i Støvring, der er postløb for hele familien rundt til de lokale foreningers stande på festpladsen, og som en nyhed er der rodeotyrskonkurrence for alle over 10 år. Konkurrencen er delt op i aldersintervaller, og der dystes om flotte gevinster fra Støvring Handel & Erhverv. Konkurrencen går i al sin enkelthed ud på at sidde længst muligt på tyren.

Festaften med begrænsede billetter
Teltet er af praktiske årsager flyttet ind på torvet og dermed reduceret, så antallet af pladser til festaftenen med gris med tilbehør fra Meny slagteren er reduceret til 220 pladser imod de 310 pladser, der var sidste år. Arrangørerne opfordrer alle til at være hurtige, når billetter sættes til salg den 18. juli kl. 10.00 hos Wagner og Bisgaard.

Festaftenen har i år levende musik med det delvist lokale band JJ-Musik, og der er efter kl. 20.00 fri entre til teltet.

Foto: Flemming Strømsholt.

 

e-max.it: your social media marketing partner