SULDRUP: Men i sidste uge var Suldrup Skole fyldt med festligheder.

Det hele summede af forventning over den kommende sommerferie og af lidt nostalgi og tilbageblik på det/de år, man har været igennem sammen.

Der har været  dimission for 9. klasserne, der nu forlader Suldrup Skole. En hyggelig aften med forældre, familier og de unge mennesker, der nu skal videre ud i livet. Taler og underholdning fra de voksne, der har fulgt børnene og gaver fra børnene – og en enkelt tåre blev det til over en tid, der nu er slut. 

Der var afslutningstur for mini-børnene, der nu definitivt har sluppet børnehaven og starter i den anden ende af skolen – og tager hul på et skoleliv. Det blev markeret med en tur med både bus og tog til Arden Naturlegeplads sammen med personale fra både skole og børnehave. 

Der var farvel-ture med lærere, man ikke længere skal have, og goddag-hygge med de nye lærere. Der var  masser af goddag og farvel, for et skoleliv er præget af, at man nu går videre til næste trin, til nye udfordringer og ny læring og viden. 

Og så har skolen holdt deres helt eget Le Mans!

6. årgang har i Håndværk og Design designet, konstrueret og udarbejdet de flotteste sæbekassebiler, som torsdag den 28. juni deltog i skolens helt eget Le Mans – i et vejr, der til perfektion matchede det sydfranske!

I ugen op til løbet har alle biler været udstillet i skolens aula, og alle elever og medarbejdere har haft mulighed for at afgive en stemme til det flotteste design.   

Løbet foregik på skolens parkeringsplads under overværelse af det meste af skolen og med et rigtigt Le Mans-flag vajende over skolen. Efter løbet blev der uddelt pokaler til det vindende hold, samt til det flotteste design.

Vinderne af Suldrup Skoles helt eget Le Mans-løb.

Skoleleder Marianne Nielsen holdt tale.

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner