STØVRING: Afdelingen flytter til september og får dobbelt så stort areal i nye, indbydende lokaler.
- Støvring er en by i vækst, der bygges nye boliger, og området tiltrækker mange nytilflyttere – og den vækst vil Jutlander Bank gerne være en del af, sådan forklarer ordførende direktør i Jutlander Bank, Per Sønderup, hvorfor banken planlægger at flytte til nybyggede lokaler i Støvring med dobbelt så meget plads som på sin nuværende adresse.
Banken rykker dermed 150 meter nordpå ad Hobrovej for at flytte ind i en topmoderne bygning, som byggefirmaet Vagn Kristensen A/S fra Buderupholm går i gang med at opføre på adressen Hobrovej 77-81 – lige over for City Centret.
- Vi har længe ønsket os nogle større og mere moderne lokaler, og det ønske går nu i opfyldelse, hvilket mine medarbejdere og jeg glæder os meget til, siger Paw Winther, der er afdelingsdirektør i Jutlander Bank i Støvring.
- Med de nuværende 18 faste medarbejdere har vi det lidt trangt i dag. Det nye byggeri centralt i Støvring bliver i tre etager med blandet bolig og erhverv. Jutlander Bank har lejet 800 kvadratmeter i stueetagen, som bliver indrettet i moderne og funktionel stil med et afsnit for privatkunder og et afsnit for erhvervskunder.
Indflytningen er planlagt til september 2019. Jutlander Bank åbnede i Støvring på den nuværende adresse tilbage i 1985.

e-max.it: your social media marketing partner