GULDBÆK: Lørdag den 2. juni blev Guldbæk Festival afholdt, og Hovhedegaard Hestefold blev forvandlet til en festival plads.

Igen i år var der gang i festivalen, hvor mere end 25 optrædener fandt sted i løbet af dagen fordelt på to scener.

I år bød festivalen over 100 børn og unge velkommen på scenerne. Musikken strakte sig lige fra rytmisk pigekor til popbands, sing-a-song m.m.
Som en særlig mulighed for bands eller sangere havde man i år chancen for at vinde en konkurrence om at produktion af egen musik i DANA Studio i Århus. Vinderen af denne konkurrence blev bandet Blooming.
I teltene var de yngste underholdt med sjove lege og kreativt værksted m.m. Desuden kunne de yngste møde den døve klovn, der var klar med flot underholdning. På toppen af bakken havde Søren fra det flyvende kuffertcirkus travlt med sin gøglerworkshop. Derudover var der Statement workshop med Rebild Kulturskole og hele dagen var der mulighed for at prøve egne kræfter af på graffiti kunsten med streetart/graffiti.  
Dagen igennem var der fantastisk stemning, flot fremmøde og helt fantastisk vejr. Arrangørende bag Guldbæk Festival kan igen i år se tilbage på et yderst vellykket arrangement med en stor tak til alle de erhvervsdrivende, der har støttet festivalen og til de mange frivillige, der har stillet arbejdskraft, værktøj, køretøj og kompetencer til rådighed.

Af AH & MH

e-max.it: your social media marketing partner