Ø. HORNUM: Dagplejere og dagplejebørn var samlet på Fyrrebakke legepladsen, hvor der var pyntet med flag for at fejre Dagplejens Dag.


Først blev der spist formiddagsboller og herefter gik jagten ind på de små dyr. Der blev fundet edderkopper, biller, bænkebidere, snegle, skovmyrer og gravet efter regnorme osv. Det var spændende at se dem under lup, selvom dagplejebørnene lige skulle vænne sig til, at de blev så meget større, når de kiggede ned til dem. De fleste børn var nysgerrige på de små dyr og insekter og man snakkede om vigtigheden af at sætte dem fri igen, når man havde kigget på dem.
Snakken om de små dyr og insekter fortsatte på Katbakken i forrige uge, hvor dagplejere var samlet til et par dejlige ude-dage på Katbakken.
Dagplejens Dag bliver markeret hvert år overalt i Danmark for at sætte fokus på Dagplejen. Hvad er det så at dagplejen kan – jo den kan skabe et hjemligt og stimulerende miljø for en lille børnegruppe. De små miljøer og tætte relationer gør dagplejen til det et godt omdrejningspunkt for udvikling og læring gennem leg og giver plads til det enkelte barn.

e-max.it: your social media marketing partner