STØVRING: Eleverne på 7. årgang på Bavnebakkeskolen skal på tur til Prag i Tjekkiet til august 2018. Derfor holder de PinseBazar torsdag den 17. maj.

Turen er arrangeret af Bavnebakkeskolen med henblik på socialt samvær, samarbejde og prøve grænser af. På programmet står der blandt andet kulturelle oplevelser som byvandring, Karlsbroen, rådhuspladsen med det astronomiske ur med mere, herudover skal de klatre og på flodsejlads.
Elevernes forældreråd er gået sammen om at støtte eleverne i at indsamle penge til lidt ekstra oplevelser og mad og drikke på turen, så hver elev ikke skal have så mange penge op af lommen.
Derfor har eleverne solgt lodsedler for Nyreforeningen og afholder PinseBazar torsdag 17. maj på Bavnebakkeskolen. Her vil der være en masse spændende aktiviteter og boder, som er åben for offentligheden.
Takket være private og sponsorer, kan man på bazaren tilbyde professionelle behandlinger fx massage, clairvoyance, healing og klipning og der er spændende aktiviteter og boder. Her vil man fx kunne prøve Playstation Battles og Just Dance Battles. Der sælges blomster, der er et loppemarked og salg af mad, kage og sodavand. Der vil være gratis kaffe og the hele aften hvis man besøger caféen. Alle produkter er doneret af private og sponsorer – og der vil være mulighed for at vinde præmier på indgangsbilletten.
Hele overskuddet går til deres tur, og på PinseBazaren vil man møde eleverne i boderne, da de selv står for hele arrangementet. Pinse Bazaren har takket være sponsorer fået doneret en masse forskellige produkter og ydelser, som man glæder sig til at tilbyde gæsterne. Kom forbi og gør et kup – der vil være helt specielle markedspriser denne aften.

e-max.it: your social media marketing partner