SULDRUP: I stærk konkurrence med det fine sommervejr blev der tirsdag den 8. maj holdt modeopvisning på Ældrecentret Himmerlandshave.


Der blev vist meget forskelligt tøj fra firmaet Smartex og sko i forskellige typer fra Norlog. Dagen startede som sædvanlig med velkomst, forårssang og kaffe med lækker brød til. Ca. 35 personer deltog fra start af, - og mange kom i løbet af dagen og fik handlet.
Tøjet blev præsenteret rigtig fint af lokale mannequin’er, både tøj til det festlige, og til det lidt mere fritidsagtige i mange variationer. Kennet, der er indehaver af Smartex tøj, var god til at sætte ord på de enkelte modeller, og havde også gode tilbud med.
Ligeledes præsenterede Eigil Kristensen fra Norlog, alle mulige varianter af fodtøj, - og der blev efterfølgende handlet godt.
Det var 25. gang Eigil Kristensen præsenterede sko på Himmerlandshave, og rigtig mange har i tidens løb købt kvalitetsfodtøj fra ham. Men Eigil Kristensen har besluttet at gå på pension, dermed var det sidste gang, han var på Himmerlandshave for at sælge sko. Dog forlød det, at en anden person overtager hans forretning.
Himmerlandshave og Brugerrådet glæder sig over det gode samarbejde man ha med både Smartex og Norlog. Der var også stor tak til de fire lokale mannequiner Karen Skovlund, Else Bedsted og Mie Andersen for præsentation af tøjet.

Af Ældrecentret Himmerlandshave og Brugerrådet.

e-max.it: your social media marketing partner