HAVERSLEV: Tirsdag aften holdt Rebild Kommune og Fritidsrådet sit årlige sportspræmie-arrangement.

Der er tale om en hyggelig aften, hvor det lokale idrætsliv, politikere og fritidsråd mødtes. Borgmester Leon Sebbelin overrakte præmierne og gav idrætsudøverne et ord med på vejen.
I år blev i alt 31 lokale sportsfolk hædret. Rebild borgernes idrætsgrene spænder vidt og samme gør det, som de dygtige skal hædres for. Fra svømning over orienteringsløb til trialsport og golf.
Ved samme lejlighed kårede Rebild Kommunes Fritidsråd årets vinder af Fritidsrådets Pris, og i samarbejde med DGI kåres også årets ungleder i Rebild Kommune.

Fritidsrådets pris
Fritidsrådets Pris sætter fokus på det store arbejde, der udføres af rigtig mange frivillige i foreningslivet. Det er hvert år en utrolig svær beslutning for Fritidsrådet at vælge en vinder, da der er tale om en flok af kandidater, der alle gør et stort stykke frivilligt arbejde på fritidsområdet. Formand for Fritidsrådet Carsten Mikkelsen sagde: - De fortjener alle stor ros for deres indsats og frivillige arbejde.
Navnet på årets vinder var fortroligt indtil på aftenen. Udvalgsformand Gert Fischer overrakte prisen, der er på 5.000 kr.
I alt tre kandidater var indstillet til prisen i år. Årets vinder af Fritidsrådets Pris blev Jacob Thure fra Øster Hornum Gymnastik. Jacob og hans forening vidste ikke, at han havde vundet, så det var en stor overraskelse, da hans navn blev offentliggjort.
 
Årets ungleder pris
Prisen er på 2.500 kr. og prisvinderen går samtidig videre til at konkurrere om titlen som Nordjyllands ungleder.
Igen har Fritidsrådet været på en vanskelig opgave, da valget stod mellem tre unge mennesker, der alle får mange roser med på vejen fra deres respektive klubber i forhold til deres positive indflydelse på miljøet i deres klub.
Vinderen blev 17 årige Jonathan Bentholm fra Skørping Tennisklub. Heller ikke Jonathan og hans forening vidste ikke, at han havde vundet, så igen var det en stor overraskelse.

e-max.it: your social media marketing partner