I weekenen afholdt Støvring Maskinforretning på Mercurvej det helt store åbent hus-arrangement i anledning af deres 25 års jubilæum.

Man kan roligt sige, at der var rigtig mange gæster både fredag og lørdag. I løbet af fredag og lørdag var der massevis af fantastiske tilbud og gode besparelser. Desuden var der rigtig meget at se på og ikke mindst en masse aktiviteter for både store og små.

Som børneaktiviteter kunne man f.eks. lege med Bruderlegetøj og fiske i den børnevenlige fiskedam. Børnene kunne også deltage i konkurrencer, hvor de bl.a. skulle på bogstavsjagt. Støvring Maskinforretning havde desuden arrangeret  en åbent hus-konkurrence, hvor der skulle udtrækkes en vinder lørdag. Hovedpræmien var et  Smart-TV.

Fredag og lørdag var der gratis pølser samt diverse drikkevarer til de mange åbent hus-gæster, og begge dage kunne man hygge sig i kaffebaren med gratis kaffe og småkager. Lørdag blev der solgt lækre varme vafler i vaffelboden. 

Støvring Maskinforretning havde i weekenden fået besøg af Mesterbageren Støvring, Johnnys kød, Nordic Leasing, Gade og Juul, Tommy Telt og Aalborg Planteskole, som alle i den grad bidragede positivt til arrangementet. 

Både fredag og lørdag kunne man kigge på den store udstilling af maskiner i de store haller, og især børnene syntes, det var sjovt, at prøve at sidde i de store landbrugsmaskiner. 

Støvring Maskinforretning kan igen se tilbage på et særdeles vellykket arrangement, med en masse glade åbent hus gæster.

 

e-max.it: your social media marketing partner