STØVRING: Det var noget af det, holdet bag Stubhusrevyen fandt ud af, da de i søndags var samlet for blandt andet at få styr på hvilke kostumer og rekvisitter, der skal bruges i dette års revy. 

Der blev flittigt noteret hvad der skal fremstilles og købes ind, sådan at alt kan gøres klar til hver enkelt rolle. Det betyder også, at Ole Nielsen nu får travlt med at fremstille rekvisitter og kulisser. 

- Ole er holdets handyman og har gennem alle årene fremstillet kulisser og rekvisitter, og uanset hvad der kommer af ønsker fra instruktør Lars Svendsen, har Ole altid en løsning - og der kommer altid et fantastisk resultat ud af hans arbejde, siger Conny Blicher. 

Der bliver også brug for Mona bag symaskinen. Mona er ny på holdet, og hun er klar til at komme med gode ideer, så når der skal laves kostumer, sætter Mona sig bag ved symaskinen og fremstiller det, der er brug for. Det er en stor hjælp for holdet at have fået Mona med som syerske.

En af de ting som Mona har travlt med, er kostumerne til nummeret lige efter pausen, som er et af de numre holdet glæder sig til at vise for publikum. Det er efterhånden blevet lidt af en tradition, at man starter anden akt op med et nummer som overrasker publikum, og i år er ingen undtagelse.

Skuespillerne havde også travlt med at øve deres tekster i søndags.

 Hver enkelt lille detalje blev sat på plads i mange af numrene, så der er noget at glæde sig til. Hvad det hele ender ud i kan man se i uge 10, når revyen går på scenen i Stubhuset.

Der er allerede solgt mange billetter til dette års revy, så vil man sikre sig en billet til revyen, skal man ikke vente for længe.

Billetter kan købes i Stubhuset eller via Ticketmaster

 

e-max.it: your social media marketing partner