STØVRING: Onsdag den 7. februar afholdt Karensmindeskolens fritidsordning ”Søhulen” det årlige MGP projekt for skolens børn fra 0.-3. klassetrin på Støvring Gymnasium. 

På denne festdag var 112 SFO-børn klar til at fyre den af på scenen i kampen om at vinde årets skole-MGP. 

Det var en dag med fest og farver og ikke mindst en masse glade børn. Som showet skred frem, kom forældre i massevis for at høre børnenes mange MGP-performances. Til sidst blev det afgjort, hvilket hold, der havde vundet fra hver årgang.

Søhulens MGP er et årligt projekt i fritidsordningen, hvor børnene får til opgave at skulle lave deres eget show bestående af en selvvalgt sang, dansetrin og hjemmelavede instrumenter. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Sådan et show har selvfølgelig taget lang tid at forberede, og derfor har hele januar måned stået i MGP’s tegn i Søhulen. Formålet med hele projektet er at styrke børnenes fælles samarbejde og kreativitet. Blandt børnene var denne opgave blevet godt taget imod, og flere gav udtryk for, at det havde været en særdeles enestående oplevelse at stå på scenen på trods af lidt sommerfugle i maven. 

Samlet set kan Søhulen se tilbage på et yderst vellykket MGP, som blev en forrygende optakt til de voksnes Melodi Grand Prix i Aalborg den 10. februar. 

e-max.it: your social media marketing partner