STØVRING: Det lyder måske som en kold fornøjelse, men hvad med at få en festlig aften sammen med naboerne eller vennerne allerede nu.

Det hele foregår i Stubhuset, når Stubhusrevyen for femtende år i træk går på scenen, og nu har man chancen for at få hele tre ting på en gang.

Lækker mad, underholdning af Stubhusrevyen og til sidst en dans.

Festen er arrangeret, der er sørget for alt. Bordet er dækket - maden står klar på buffeten. Ingen varme dåseøl, men til gengæld kan der købes kold fadøl og dejlig vin i baren, der som sædvanligt bliver betjent af et frisk team fra Stubhuset.

Underholdningen er i top, når revyen går på scenen og viser, hvad der er sket i land og by siden sidste år, og efter revyen spiller Diskotek Bonden op til dans med et stort udvalg af kendte sange.

Tre gode grunde til at tage naboerne og vennerne under armen og få købt billet til revyens festaften.

Der er livlig aktivitet, når der øves på en af de mange sketches, der er med i dette års revy. Hvorfor Maria holder sig for næsen kan man kun finde ud af ved at købe billet til dette års Stubhusrevy, der som sædvanlig spiller fire dage i uge 10 - nemlig torsdag, fredag, lørdag og søndag.

e-max.it: your social media marketing partner