STØVRING: Per Chr. Frost - som mange kender som ”ham fra Gnags”, gæstede den 1. februar STUBhuset med sit forrygende band. 

Den sympatiske Per Chr. Frost har efterhånden en 50 år lang karriere i dansk musik, primært som medlem af Gnags, men han har også været sideman for rigtig rigtig mange af vore danske solister, bl.a. Sanne Salomonsen, Poul Krebs, Allan Olsen, Lis Sørensen med mange flere, og listen over de albums, som han har medvirket på er lang – meget lang!  

Men Per Chr. Frost kan altså også sagtens selv, og har faktisk seks soloalbums i bagagen, hvoraf det ene er spritnyt. 

Han har sit helt eget stærke og personlige udtryk, når han står øverst på plakaten med sin egen musik. Denne aften i Stubhuset var heller ikke en undtagelse. Vi blev i bedste Per Chr. Frost -stil sat i et krydsfelt mellem rock, reggae, RnB, pop, singer-songwriter, blues og jazz. Instrumentalnumre, sangnumre og et par enkelte covernumre. Masser af guitar og sublimt samspil fra den musikalske grundbesætning af kendte og anerkendte musikere, nemlig trommeslageren Lars Daugaard, bassisten Henrik Møller og tangentspilleren Peter Dencker. 

Koncerten denne aften var naturligt nok med fokus på det nye album The Calling, men der var også genhør med et par stykker fra bagkataloget, fx de fantastiske numre som It’s gonna rain tonight og Give it to me. 

Aftenen sluttede med en afstikker til Gnags med  Fuldmånen lyser –  det lød fantastisk, og var en perfekt afslutning på en aften i selskab med en kunstner, der gi’r de fleste baghjul, når det gælder guitarens muligheder! 

Af Kulturchef i Stubhuset, Støvring, Helle Jørgensen
Foto: Heidi Randrup

 

Bandet bestod af: Trommeslager Lars Daugaard, bassist Henrik Møller og tangentspiller Peter Dencker. 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner