SKØRPING: Kinorevuen i Skørping viser i denne uge bl.a. følgende nye film:

Fifty Shades - Fri

Det er her eventyret ender. Her hvor de elskende giver hinanden deres ja, men for Christian og Anastasia Grey er eventyret blot begyndt … og det er ved at blive af den uhyggelige slags. De troede sig i sikkerhed for den hævngerrige Jack Hyde, der efterstræbte Anastasia, men for øjnene af hende i retten lykkes det ham at blive løsladt mod kaution. Mareridtet kan begynde forfra. Hyde har ikke længere nogen ambition om at få, hvad Christian har – men så kan han i stedet ødelægge det. Og mens Christians familie kommer i livsfare trues det unge ægtepars tilsyneladende lykkelige liv af store og små udfordringer: Er hun pludselig for optaget af sit nye forfatterfund på forlaget? Lægger den smukke arkitekt an til at gøre mere end indrette soveværelset? Og kan Christian Grey med sin traumatiske barndom se i øjnene, at han selv skal være far? 

Coco

Coco følger en 12-årig dreng ved navn Miguel, der sætter en kæde af begivenheder i gang, vedrørende et 100 år gammelt mysterium, som fører til en ekstraordinær familie genforening. 

På trods af hans families generations lange forbud mod musik, drømmer Miguel om at blive en berømt musiker som hans idol Ernesto de la Cruz. I et desperat forsøg på at bevise hans talent, finder Miguel sig selv i De Dødes Land. Undervejs møder han den charmerende charlatan Hector og sammen tager de på et fantastisk eventyr, for at løse den sande historie om Miguel’s familiehistorie. 

I, Tonya

I, Tonya er baseret på den ubegribelige, men sande historie om den amerikanske kunstskøjteløber, Tonya Harding, der blev involveret i en af sportshistoriens største skandaler. 

På trods af Hardings stjernestatus som den første amerikanske kvinde til at lave et triple aksel spring, vil hendes karriere for altid være overskygget af angrebet på hendes største konkurrent, Nancy Kerrigan. Et angreb, Tonya måske, måske ikke kendte til.

 

e-max.it: your social media marketing partner