REBILD:

- Her i starten på 2018 er det for tidligt at gøre status over 2017, men dog ved jeg allerede nu, at over 2.000 borgere har fundet vej til LOF’s kurser, foredrag og debatarrangementer i året løb, lyder det fra en yderst tilfreds skoleleder Jan Vestergaard.  

- Udbuddet her i forårssæson 2018 er klar på hjemmesiden, og da vi starter ud med 74 holdtilbud/foredrag vil det kræve for meget spalteplads at omtale dem alle. Men vi bestræber os på, både at fastholde de traditionelle tilbud vi har haft i flere år, og samtidig også at være nyskabende, især på områder, hvor man ikke lige tænkte et oplysningsforbund ind som udbyder. Så gå bare på opdagelse på vor hjemmeside, fortæller Jan Vestergaard  

I 2018 kommer der en ekstra julegave til landdistrikterne, ikke specifikt fra LOF, men fra Kultur- og Fritidsforvaltningen, samt vore politikere, der har nikket ja til LOF’s forslag om, at der kan etableres små hold i landsbyerne, uden at det fordyrer kursusprisen. Foreløbig som et forsøg, men viser det sig at være opskriften på, at skabe ekstra liv i landsbyernes fritidstilbud, vil vi i folkeoplysningen naturligvis arbejde på, at det bliver en permanent ordning. 

- Mange foreninger har set værdien af, at samarbejde om tilbud til borgerne, og for LOF’s vedkommende drejer det sig om Hjerteforeningen, Hadsund Roklub, Fyrkats Venner, Ældre Sagen i Hadsund, hvor der samarbejdes på kurserne. Og for så vidt angår foredrag ser vi tilbage på samarbejde med Kræftens Bekæmpelse Mariagerfjord, og med foreningerne bag Kulturtallerkenen i Arden; Blå Kors, Røde Kors, Blå Kors værested, Kulturhusforeningen, Biblioteket og Ældre Sagen. Og samarbejdet med dem alle fortsætter her i 2018fortæller Jan Vestergaard.  

Kulturtallerken i Arden blev i 2017 hædret med Kulturprisen, og som direkte inspiration herfra er LOF også med i nyt samarbejde, denne gang i Hadsund med Kulturkaffe, hvor Ældre Sagen, Spillestedet Frikvarteret, Biblioteket og LOF tilbyder tre spændende foredrag i Hadsund Kulturhus og Biografen. 

 

e-max.it: your social media marketing partner