Teksterne er skrevet, rollehæfterne er delt ud, og man er i gang med at øve til dette års Stubhusrevy  ”Et godt valg”.

Titlen på revyen i år er en kombination af at der har været kommunalvalg og så selvfølgelig at det er et godt valg at købe billet til Stubhusrevyen som i år kan fejre 15 års fødselsdag.

I sidste uge var holdet samlet da rollehæfterne blev delt ud. - Det er altid en aften med stor spænding for forfattergruppen for det er først der at vi forfattere får det første indtryk af de tekster og sange vi har skrevet. Så når der er læserprøve er det med stor koncentration og latter, siger Conny Blicher.

Holdets instruktør er som sædvanlig Lars Svendsen, hvilket er en stor glæde for holdet, da Lars som altid formår at give de skrevne tekster det sidste tvist sådan at publikum får det de kommer efter et godt grin.

Ligesom de tidligere år er det Keld Mortensen, der er holdets sanginstruktør.  Man kan også godt glæde sig til årets revyorkester, da det endnu engang er de tre meget kompetente herrer: Keld Mortensen som er holdets kapelmester og pianist, Morten Fabricius sidder igen bag trommerne, og som bassist er det Søren Kollerup en så fås det vist ikke bedre, siger en glad revydirektør.

Dette års revy bliver en god blanding af sketch og flotte sange, og holdet kan godt love at der bliver rig mulighed for at trække på smilebåndet, og bruge lattermusklerne når Stubhusrevyen går på scenen i Stubhuset d. 8., 9., 10. og 11. marts.

e-max.it: your social media marketing partner