Det nye år byder på en film om John Mogensen, men først skal man møde Johannes Møllehave.

Der kommer fut i fejemøget i Seniorbiografen i Skørping i det nye år. Biografen har torsdag den 8. marts Danmarkspremiere på Så længe jeg lever  - en film om den afholdte sanger John Mogensen, spillet af Rasmus Bjerg.

- Vi er så overbevist om, at det er en film, der trækker fuldt hus, at vi allerede har lavet den første ekstra forestilling, men det skulle ikke undre mig, hvis det bliver til et par stykker mere, fortæller Erling Junker Holst.

I biografen er man ved at lægge sidste hånd på programmet for første halvdel af det nye år.

Den første film vises torsdag den 11. januar. Det er en dokumentarfilm om Johannes Møllehave, der fortæller åbent om sit liv. Filmen har undertitlen Hellere forrrykt end forgæves. Johannes Møllehave fortæller med lune om, at det gælder om at leve livet, mens man har det. 

Og levet livet har han gjort i fuld udstrækning som præst, forfatter, foredragsholder og humorist.

Han syntes, at det var særdeles spændende at være fængselspræst, men han har også selv været på kant med loven. Det vakte stor opsigt, da han efter et drukgilde med en god ven blev arresteret. Det fortalte han siden åbenhjertigt om i et interview i tv.

Som forfatter har han skrevet stribevis af bøger, som er blevet solgt i tusindvis af eksemplarer. Som foredragsholder har han beskæftiget sig meget med nogle danske kulturpersonligheder, som står hans hjerte nær: H. C. Andersen, Søren Kierkegaard, Halfdan Rasmussen, Benny Andersenog ikke mindst Storm P. 

- Jeg tror godt, at jeg kan love, at det nye program kommer til at byde på mange gode filmoplevelser, slutter Erling Junker Holst.

e-max.it: your social media marketing partner