STØVRING: Når de fire Album-koncerter afvikles i januar og februar 2018, er der igen talenter fra det unge, nordjyske musikliv med på scenen.

Bowies katalog af sange er virkelig en udfordring bandmæssigt. Ikke alene omgav han sig med de dygtigste musikere, men han var også nysgerrig på arrangementer og nye klange. Denne gang har vi derfor været på udkig efter unge strygertalenter, fortæller kapelmester Søren Kepler.

Valget er faldet på de to brødre Emil og Rasmus Balslev fra Skørping. De har begge gået på Aalborg Kulturskole i en længere årrække. De er begge aktive i Nordjyllands Ungdoms Symfoniorkester. Og Søren Kepler glæder sig til at præsentere dem i et rytmisk, rock setup:

- Der var ingen tvivl hos mig, da jeg hørte dem til audition. De skulle bare med på turen. Og samtidig er de begge fans af Bowie. Jeg tror det bliver en kæmpe oplevelse for dem og for publikum, fortæller Søren Kepler.

Emil, der er 17 år, har været et år på Orkesterskolen i Holstebro. Og sammen med Rasmus på 14 år, er de begge talentklasseelever og har i flere år deltaget på Vesterlund Musikkursus, som er en sommer orkesterlejr for talentfulde, unge musikere. På scenen er også Henrik Fevre, Thomas Vammen Jensen, Rikke Noor, Signe Wang Carlsen, Johannes Aaen Jensen, Sigrid Rasmussen, Jakob Skov Søndergård og Søren Kep-
ler.

Det er David Bowies  Ziggy Stardust der spilles, sammen med et medley af numre fra Bowies’s karriere - fra Space Oddity til Blackstar.

Når man køber billet til Album, er n med til at støtte op om den lokale musik og de musikere, der dagligt arbejder professionelt med musikken i vores landsdel. 

Koncerten kan opleves i Stubhuset, Støvring den 26. januar.

e-max.it: your social media marketing partner