SULDRUP: Den 1. december 2017 afholdt Suldrup Petanque julefrokost.

Præcis klokken 12.00 stod formanden, Per Nedergaard, op og bød de 44 medlemmer velkommen til årets julefrokost og afslutning på året i Stensbohallens cafeteria, hvor han også berettede om den gode gang i klubben året igennem.
Det eneste minus var for lidt tilgang af nye medlemmer, men ellers var det positivt med fantastisk fremmøde til træningsdage og arrangementerne året igennem, der mangler aldrig frivillig arbejdskraft.
Tovholderen for det flotte og velpassede anlæg vi har, Poul Erik Bak Christenen, fik en erkendtlighed i form af gavekort, og undertegnede referent fik en flot kasse vin. Derefter blev der overrakt to flotte kurve fra medlemmerne med alskens lækkerier til udvalget bestående af Per Nedergaard og Kurt Østbjerg, som tak for deres store indsats året igennem.
Med dette overstået stod den lækre frokost på bordet med tilhørende øl og snaps serveret af Stig med hustru – flot arrangement.
Frokosten blev indtaget, og som stemningen steg, blev der hygget og snakket samt fortalt mange sjove historier og pudsige episoder, som er sket i løbet af året.
Derefter blev kaffen og desserten serveret, og der blev sunget et par sange. Efterfølgende almindelig opbrud og eftermiddagen sluttede ca. klokken 17.00, hvor alle tog hjem tilfredse med dagens forløb.

 

e-max.it: your social media marketing partner