Et nyt samarbejde mellem klubberne - for eleverne i 4.-6. - på Bavnebakkeskolen, Karensmindeskolen og Suldrup Skole er nu en realitet.

I denne uge har Klub Underground på Suldrup Skole inviteret til bordtennisturnering. Ikke færre end godt 100 glade og forventningsfulde børn var samlet i skolens aula til en bordtennisdyst af de helt store.
80 spillere gav den fuld gas med god støtte og opbakning fra heppekorene fra hver af de tre klubber. Aulaen summede af glade børn og voksne, og spændingen steg, efterhånden som turneringen skred frem. Ved turneringens afslutning stod det klart, at vandrepokalen gik til Friluren fra Bavnebakkeskolen, der kæmpede sig til en flot sejr.  
Efter turneringen var der tid til kage og saftevand, hygge og fri leg.
Børnene fra de tre klubber nyder gensynet med hinanden. Flere af dem dyrker fritidsinteresser sammen, så de set hen til at skulle mødes i klubregi. Og mon ikke også både børn og voksne fik gode ideer med hjem til deres egne klubber?
Ingen tvivl om, at børnene med spænding ser frem til næste arrangement, som afvikles i Friluren på Bavnebakken eller Søklubben på Karensmindeskolen.

e-max.it: your social media marketing partner