STØVRING: Det var titlen på den historie, som præsten Laila Olesen fortalte ved høstfesten på Mastruplund tirsdag den 26. september.

Menighedsrådene i Støvring, Sørup og Gravlev havde indbudt beboere på Mastruplund og andre interesserede til årets høstfest.
Finn Jensen bød velkommen og takkede plejecentret for at stille lokale og bemanding til rådighed for arrangementet, og han overrakte en stor buket blomster som tak for hjælpen.
Så tog ”Djingo” over og stod for fællessang og musikalsk underholdning. Til et af numrene var der endog et par, der blev så inspireret af den gode og glade stemning, at de gik ud på gulvet og dansede.
Herefter blev der serveret lækre pålægsmadder og store flotte hvide lagkager til kaffen og teen.
Vi skulle jo ikke glemme, at vi var til høstfest, så nu tog Laila Olesen over, og hun fortalte om, hvor svært det havde været at vælge den helt rigtige høsthistorie. Hun havde været omkring Limfjordsdigterne Jeppe Aakjær i Jenle, Thøger Larsen i Lemvig, Johan Skjoldborg i Løgstør, inden valget var faldet på Johannes Buchholtz’s novelle om at høste mere end man sår. Det var en meget opmærksom lyttende forsamling, der fik en fortælling med flere lag, og som gav stof til eftertanke.
Tiden ilede af sted, og afslutningen nærmede sig alt for hurtigt. Der blev dog tid til, at det velspillende og velsyngende ”Djingo” kunne invitere på en slags ønskekoncert.
Det var en flok glade høstfestdeltagere, som lukkede festen ved at synge ”Skuld gammel venskab rejn forgo”.

e-max.it: your social media marketing partner