STØVRING: Mandag den 14. august havde Støvring DcH’s eftersøgere Sanne Asmussen og Annette Rasmussen inviteret DcH Kreds 1 eftersøgere til fællesstræning.

Arealet var denne gang ved Ardens naturlegeplads, hvor der udover legepladsen bl.a. er skov og løbestier. Sanne Asmussen og Annette Rasmussen havde forberedt flere områder med tabte genstande.  Der var bl.a. tabt ur, nøgler og briller i et område med en ruin. Andre steder var der tabt flere andre genstande.
En flot opbakning med syv hunde, hvoraf en kom helt fra Skagen, blev kort forinden reduceret til fire hunde, idet tre hunde desværre blev syge. Men de øvrige eftersøgere viste hvad deres hunde var værd. Med rolig stemme og en sikker tro på hundene, gav de sig i kast med at løse opgaverne, og ingen blev skuffede.  
Alt blev fundet og flere hunde kom endda og afleverede genstande som Sanne og Annette ikke havde ”tabt”.
- Det sociale betyder rigtig meget. Man deler erfaringer og lærer hinanden at kende. Det skaber tryghed at kende sin makker, når man bliver sendt ud på opgaver sammen. Det er vigtigt, at vide hvilke hunde der arbejder bedst sammen. Hundene kan som regel arbejde med alle, for når de bliver sat på en opgave er de så fokuseret, at de som oftes er ligeglad med hvad der sker omkring dem. Men nogle arbejder trods alt bedre sammen end andre, fortæller Sanne Asmussen, som har King en sort labrador på 4 år.
Som en et hyggelig afslutning på aftenens træning havde man tændt bål, hvor der blev grillet pølser og brød, inden der blev sagt ”tak for i dag og på gensyn”.


Der blev givet ”high five” efter veludført arbejde.

Aftenen sluttede med pølser og brød.

 

e-max.it: your social media marketing partner