STØVRING: Der er igen i år rift om grisebilletterne til HavneBYfesten i Støvring. Inden første annonce er der allerede solgt 150 billetter.

 

- Sidste år måtte vi melde totalt udsolgt. Derfor har vi lejet et større telt, så der i år er plads til 300 spisende gæster, to barer og et større dansegulv. Vi håber, at vi dermed har skabt rum for en super fest igen i år uden at nogen må gå forgæves, fortæller Anders Norup, formand for Byfestforeningen. Arrangørerne har også sørget for større og bedre toiletforhold.

 

Stort og flot børneprogram
HavneBYfesten rummer masser af aktiviteter for børnene og børnefamilierne. Fredagens biografklub har noget til alle aldre. ”Dyrene i Hakkebakkeskoven” vises for de mindste om formiddagen, den tidlige aftensfilm ”Zootropolis” er for hele familien og midnatsforestillingen ”Underverdenen” er for alle over 16 år.
Fredagens bankospil plejer også at samle alle aldre. Her er mange fine gevinster sponsoreret af Støvring Handels forretninger.


Lørdag er der mulighed for at få ryddet op i børnenes tøj, legetøj med mere, da en del af Jernbanegade bliver til Børnekræmmermarked. Ligeledes lørdag åbner Legelandet. I Jernbanegade er der hoppeborge og Waterballs til gratis benyttelse og så kan der mod betaling afprøves en fed forlystelse.


Flere af de lokale foreninger er på plads, hvor især FDF har indrettet en aktivitetsplads på den gamle Matasgrund.

 

Nyt lotteri
Endnu en nyhed er kommet til, nemlig Spar Nord Lotteriet, hvor der for en tier er mulighed for at vinde en af tre sponsorerede hovedgevinster.
Første-præmien til en værdi af 3.500 kr. er et gavekort til Hotel Legoland, hvor der er ophold midt i alle herlighederne med masser af børnevenlige aktiviteter.
Anden-præmien til en værdi af 2.840 kr. er et well-nessophold for to personer på Ruths Hotel i Skagen. Opholdet omfatter overnatning, morgenbuffet og toretters aftenmenu i det klassiske Franske Brasserie, samt adgang til wellnessafdelingen inklusiv 1 times scrub-behandling.


Tredje-præmien til en værdi af 1.000 kr. er 2 prøvemedlemsskaber til Rold Skov Golfklub. Prøvemedlemsskaberne giver i 3 måneder ret til klubbens Par 3 bane, deltagelse i begyndermatcher og afslutning med praktisk prøve og teoriprøve.


Udover de tre hovedgevinster er der et væld af mindre gevinster, så der er i gennemsnit gevinst på hvert 20’er-lod.

 

Overskud til de lokale foreninger

Et eventuelt overskud fra HavneBYfesten kommer de lokale foreninger, der hjælper til. I år er det FDF, SIF Fodbold, Støvring Håndbold, Støvring Badminton og Gymnastikforeningen Dannalund, der lægger frivillig arbejdskraft i afviklingen af festen.

e-max.it: your social media marketing partner