SULDRUP: Sønderup-Suldrup Seniorer har været på en vellykket Løvspringstur til Julemærkehjemmet i Hobro.

Børnene på Julemærkehjemmet viste de mange deltagere rundt i små hold. Og det var meget imponerende, den måde børnene gjorde det på. De fortalte om alt, der foregik på Julemærkehjemmet, og gav også selv udtryk for, hvor vigtig det var for dem at kunne få ophold der.
Julemærkehjemmet Hobro tager imod børn i alderen 7 til 14 år og har plads til 48 børn ad gangen.
Julemærkehjemmet ligger smukt i Østerskoven nær Mariager Fjord. I disse dejlige omgivelser lærer  børn med trivselsproblemer at leve et liv med sund kost, nærvær, kammeratskab og masser af motion sammen med andre børn, der er i samme båd.
Julemærkehjemmet i Hobro er indrettet i tre aldersopdelte afdelinger: Fjorden, Skoven og Fyrkat.
Julemærkehjemmet har egen idrætshal til indendørs motion samt sportsplads og store aktivitetsområder til udendørs motion og leg.
Børnene bliver undervist i Julemærkehjemmets interne skole.
Undervisningen foregår på små hold, og børnene arbejder med egne materialer, som de medbringer fra skolen derhjemme. Derfor bliver undervisningen individuelt.
Børnene bliver undervist i dansk, matematik og sprog.
Skolegangen er om formiddagen og om eftermiddagen dyrkes der motion, som foregår i Julemærkehjemmets egen hal. Motionen foregår også med mange gå- og cykelture ud i den flotte natur.
Der var eftermiddagskaffe på Julemærkehjemmet, og det var det man kalder sundt kaffebord med boller og oste m.m.
Efter besøget på Julemærkehjemmet gik turen rundt om Mariager Fjord i det flotte vejr. Dagen sluttede med aftensmad i Skivum Krat.

e-max.it: your social media marketing partner