SKØRPING: Kinorevuen i Skørping viser i denne uge bl.a. følgende nye film:

3 ting
Den højtbegavede sprængstofekspert Mikael er indgået i politiets vidnebeskyttelsesprogram. Han har været med til at stjæle 60 millioner kroner sammen med en gruppe serbiske kriminelle, og forsøger nu at redde sit eget liv ved at udlevere de andre involverede.
Han bliver ført til et hotelværelse et ukendt sted i den københavnske forstad, hvor han skal afhøres og holdes skjult i de sidste 24 timer indtil retssagen starter.
I bytte for sit vidneudsagn har han bedt om tre ting: at PET opdriver en kvinde ved navn Camilla, at han får bragt en særlig kasse fra et opbevaringslager til sig, og at han kan få leveret to gange butter chicken fra ’den lokale’ i Valby for allersidste gang, inden han bliver udstyret med en ny identitet og deporteret ud af landet for altid.

 

Cezanne og Zola
40 års gensidig beundring, kunstnerisk rivalisering og dybt venskab. Som teenagere delte de alt - håb, tvivl, frygt og ambitioner, drømmen om berømmelse og rigdom.
At Paul Cézanne kom fra en rig familie og Émile Zola fra en fattig, gjorde ikke nogen forskel. Sammen forlod de Aix en-Provence til fordel for Paris - Montmartre og Batignolles. Der udlevede de det berømte bohemeliv med kvinder, absint og kultur. Men deres liv formede sig forskelligt, og mens Émile fik mere og mere succes med sine skriverier udviklede Paul sig til en ikke helt så vellykket kunstner. Guillaume Canet og Guillaume Gallienne spiller de to franske kulturelle legender: forfatteren Émile Zola og maleren Paul Cézanne i dette smukke 1800-tals drama.

 

Boss Baby
7-årige Tim lever et liv på første børneklasse; Som enebarn får han begge sine forældres fulde opmærksomhed og mindst tre godnathistorier hver aften, og om dagen drømmer han sig uforstyrret væk til store bedrifter. Men så får Tim en lillebror. En lillebror, der skriger og kræver og – helt bevidst – stjæler forældrenes opmærksomhed. Og ikke nok med det; lillebroren er iført et jakkesæt, taler som en voksen og leger kun barn, når forældrene er i nærheden.
Det viser sig, at lillebroren er Boss Baby – en spion udsendt af organisationen Baby Corp., som skal forhindre den onde Francis E. Francis i at fremstille en hund, der forbliver hvalp for evigt. For i en verden af hvalpe, vil nogen så overhovedet elske babyer og børn? Tim og Boss Baby begraver stridsøksen for en stund og drager ud på et vildt eventyr for at forhindre, at alle børn bliver overflødige.

e-max.it: your social media marketing partner