STØVRING: Som et helt nyt tiltag og forsøg, afholdt Støvring DcH sin første konkurrence på en hverdagsaften.

- Normalt afholdes konkurrencerne altid i weekender, men i år ville vi prøve noget nyt, fortæller formand Karsten Grønlund. Der blev således afholdt Drive-in-konkurrence i lydighed for klasse C tirsdag den 9. maj.
Regnen silede ned da den første hundeekvipage gik på banen - og sådan fortsatte det desværre det meste af aftenen. Men det kunne nu ikke ændre på den gode stemning, der var blandt deltagerne. Hundene er vant til at træne ude i alt slags vejr, og for de fleste gør det ingen forskel. Dog ses det indimellem at en hund ikke bryder sig om at lave f.eks. en dækøvelse i det våde græs.
Klubben stillede selv op med to deltagere, nemlig Jette Held med Zenta og Birgitte Bugge Vegger med Aleyna. De opnåede begge flotte resultater. Både Jette og  Birgitte har allerede fra de første konkurrencer tidligere på året opnået  så flotte resultater, at de rykker op i klasse B fra næste år. Max point i C klassen er 150, og for at opnå en oprykning til klasse B, kræver det 2 resultater på over 110 point.
Vinderen af klassen blev Birgitte Overgaard fra Lindholm, som med hunden Sally opnåede 141,20 point. Nr. to blev klubbens første deltager Jette Held, som med Zenta opnåede 126,75 point. Nr tre blev Tove Høngaard fra Hjørring, som med Winston opnåede 124,95 point skarpt forfulgt på en fjerdeplads kom så klubbens anden deltager, Birgitte Bugge Vegger, som med Aleyna opnåede 123,95 blot et enkelt point fra nr. tre.
- Med fuld tilmelding må det siges, at have været en succes, som vi helt sikkert gerne vil gentage næste år,  fortæller formand Karsten Grønlund.

e-max.it: your social media marketing partner