SULDRUP: Lørdag den 29. april holdt Suldrup Petanque jubilæumsfest i Stensbohallens cafeteria med 50 deltagere - og klubben økonomi er så god, at alt var gratis - klubben pungede ud!

Festen startede med jubilæumstale af formanden, hvor han mindedes starten på klubben. Initiativtagerne fra dengang var Troels Haldup, Arne Jensen og den nuværende formand Per Nedergaard, så han er ved at være gammel i gårde. Man har jo i årens løb mistet mange medlemmer, men også de blev mindet.
Det var en god indledning til aftenens festligheder, hvor bordene var flot pyntede og lækker mad blev serveret af hallens inspektør-par.
Udvalget havde efterlyst små indslag i aftenens løb, og der var tre damer, som havde lagt sig i selen, hvor én havde forfattet en sketch med sjove indslag, og de to andre udførte den på det fantastiske himmerlandske sprog til stor moro for selskabet. Derefter var der korsang fra fire medlemmer - flot, flot!
Derefter fortsatte aftenen med godt humør og danseglæde af en størrelse sjældent set. Aftenen sluttede med natmad, og så var alle trætte efter en rigtig god aften.

e-max.it: your social media marketing partner