ØSTER HORNUM: Et yderst spændende, gribende og livsbekræftende foredrag er i vente, når man søndag den 19. marts i Øster Hornum inviterer til sognedag for alle interesserede.

Foredragsholderen er sygehuspræst Ruth Østergaard Poulsen, som de sidste 16 år har været sygehuspræst på Aalborg Universitetshospital .
Mange spørger hende i den sammenhæng: ”Hvad laver du egentlig?”  Måske fordi man har svært ved at forestille sig, hvordan en sygehuspræsts hverdag og nat ser ud.
Det har man nu mulighed for at høre nærmere om gennem dette foredrag.
En sygehuspræst er præst for både patienter, pårørende og personale. At være sygehuspræst er at arbejde i et felt, hvor man i høj grad møder mennesker i krise, sorg og fortvivlelse, men samtidig et arbejde der er fyldt af liv, kærlighed og mening. At være kirke og præst på et sygehus er på mange måder anderledes end ude i sognemenighederne. Men der er i høj grad brug for kirken, når den tør være der på patienternes præmisser. Foredraget er tænkt som oplæg til samtale.
Man er velkomne til også at deltage i gudstjenesten om formiddagen, hvor Ruth Østergaard prædiker og kirkens klassiske kor medvirker.

e-max.it: your social media marketing partner