STØVRING: Ja, det kunne man jo godt spørge sig selv om, men det er bare et situationsbillede fra et sjovt øjeblik på en øve aften i Stubhusrevyen.

Humøret er højt og lattermusklerne bliver flittigt brugt, når holdet bag revyen samles for at øve sketch og sang til dette års revy.
Hvad der bliver at grine af, må publikum vente med at se til uge 10, når revyen igen skal spille i Stubhuset i Støvring.
Holdet vil dog godt løfte sløret lidt for, hvad man kan vente sig. Man kan bl.a. møde det forvirrede par, som slet ikke kan finde ud af hvor alle butikkerne er flyttet hen. Alle flytter og der kommer nye til, så det er svært at vide hvor man skal finde dem midt i byggerodet. Der er også kommet en sang ud af de mange fritidsaktiviteter, der er i byen med bl.a de mange fitnesscentre og alle de andre fritidstilbud, der er mulighed for at benytte - hvis man så ellers kan bestemme sig til, hvad man skal vælge ud af de mange tilbud.
Hønsene kommer også med i år, men de får skarp konkurrence af de beboere, der er i Mastrup søerne. Det er hårdt at være høne i revyen i år, når man skal finde et sted at slå sig ned. Det kan tage pusten fra selv den bedste høne. Hvorfor det er en meget forpustet høne, der indtager scenen i dette års revy, må man vente med at se og glæde sig til at opleve i Stubhusrevyen 2017.
Billetsalget er rigtig godt i gang, men der kan stadig købes billetter i Stubhuset eller på Ticketmaster til  forestillingerne den 9., 10., 11. og 12. marts.

e-max.it: your social media marketing partner